El primer enviament de vacunes d’AstraZeneca de Portugal ja està a Andorra

Les dosis d'AstraZeneca ja estan a l'hospital per començar a administrar-les els propers dies

Comparte el artículo:

El primer enviament de vacunes d’AstraZeneca de Portugal ja està a Andorra. Les 15.000 dosis subministrades pel país lusità han arribat poc abans de les deu del matí a la frontera i han estat traslladades a la farmàcia de l’hospital perquè es puguin fer els controls dels fàrmacs per començar-los a administrar en breu. L’entrega de vaccins des de Portugal compleix l’oferiment que va fer el primer ministre lus, António Costa, a l’abril en el marc de la celebració de la Cimera Iberoamericana i encara hi haurà un altre lliurament de vacunes.

El Govern ha explicat que aquesta remesa permetrà immunitzar a 7.500 persones i Salut va informar ahir que ja s’estava fent la convocatòria de les persones que seran citades per rebre el vaccí d’AstraZeneca per continuar completant el nivell d’immunització de la població en un moment especialment delicat pel repunt de casos de la Covid.

El total de persones inscrites ahir a la plataforma de vacunació eren 50.006 i les primeres dosis s’estan administrant ara a la franja per sobre dels 30 anys i a totes les persones d’altres edats que estan pendents de rebre el vaccí.

Noticias Relacionadas